Du er her. Gamborg Sogns Jagtforening > Nyheder

Nyheder fra Gamborg Sogns Jagtforening

Skydetrailer arrangement flyttet

Angående Skydetrailer søndag d. 25/8 2013 er arrangementet flyttet til Klokkekærgård, Kauslundevej 50, 5500 Middelfart.

Rettelse til det udsendte program !!!

I det udsendte program har der indsneget sig en lille fejl.
Der står at Skydetrailer arrangementet finder sted Lørdag d. 25/8. Da den dato slet ikke eksistere er det selvfølgelig Søndag d. 25/8 at arrangementet løber af stablen.

Aktiviteter for det kommende år

Der er nu blevet lagt aktiviteter ud for det kommende år under menupunktet arrangementer, og det er nu muligt at tilmelde sig via hjemmeside, du skal blot klikke på arrangementer, finde det du vil tilmelde dig, klikke på det, og udfylde formularen. Når dette er gjort er du tilmeldt.

Referat fra generalforsamlingen 2013

Her kan du læse referatet fra generelforsamlingen 2013

Afholdt generalforsamling

Der blev i går d. 02-05-2013 afholdt generealforsamling i væbnerborgen.

Der vil snarest blive lagt et referat på hjemmesiden.

Kragepokal

Kragepokalen blev vundet af Sejer Rosenberg Pedersen, som indleverede 50 ben.
Han blev den første til at modtage den nye vandrerpokal ''Den Gyldne Krage'' og modtog desuden en præmie sponsoreret af Østjydsk Våbenhandel.

Ny sponsor

Foreningen har fået en sponsor. Østjydsk Våbenhandel, som havde sponsoret præmien til kragepokalen.

Det Kommunale Jagtselskab

Information til jagtforeninger i Middelfart Kommune om medlemmernes mulighed for deltagelse i jagt i kommunes skovarealer.
« Forrige12Næste »

Nyheder fra Danmarks Jægerforbund

Bliv en (endnu) bedre haglskytte med Skydeskolen

Forleden lavede fotograf Flemming Højer billeder til vores artikelserie i Jæger om haglskydning. Du kan læse den første skydeskole-artikel i magasinets martsudgave.

7. temadag om forvaltning af pattedyr og fugle

For 7. gang har DCE afholdt den årlige temadag om forskning og forvaltning af fugle og pattedyr. I år var temaet: Menneskets påvirkning af vilde dyr i Danmark.

God start på sælregulering ved Bornholm

Miljøministeren har startet en forsøgsordning med regulering af gråsæler ved Bornholm. Fire erhvervsfiskere med jagttegn er ansat til at skyde op til 40 gråsæler i løbet af første kvartal, og en måned inde i forsøgsperioden tegner forsøget til at blive en succes.

Regulering eller jagt på bæver fra 2025?

Antallet af bævere vokser i Danmark. Aarhus Universitet skønner at den jyske bestand nu tæller helt op til 270 individer. Når gunstig bevaringsstatus opnås, bør det betyde jagttid, mener DJ. Ikke flytning eller regulering, som antydet af Miljøstyrelsen.

Jagt & Outdoor inviterer til DM i indoor apportering

Er din hund en vaskeægte jagthund, der har gode evner inden for apportering? Så kig forbi årets Jagt & Outdoor messe i Odense Congress Center den 14. eller 15. marts.
« Forrige12Næste »