Du er her. Gamborg Sogns Jagtforening > Opskrifter

Opskrifter

Efter en succesfuld jagt, er her lidt inspiration til tilberedningen af de forskellige typer vildt.

Har du en opskrift du gerne vil dele med os andre, er du velkommen til at sende den til gamborgjagtforening@live.dk

Seneste opskrifter

Rødvins vildtragout

Fantastisk lækker vildtragout som jeg selv har brugt mange gange. Jeg synes den er specielt lækker med rådyrbov eller andebryster, men alt vildtkød kan bruges
 Læs opskriften, klik her

Søde dykænder med sprøde grønsager

En lækker måde at servere dykænder på, som gør op med folks fordomme om at de skulle være trannede

Jægerens spaghetti carbonara

Snit et stort spidskålhoved fint og hæld godt med limesaft(to-tre lime) og god oliven olie(en-to dl) over sammen med to fed knust hvidløg. Lad det hvile i minimum to timer i køleskabet og bland 200 gram frisk revet parmesan eller grana ost i.
 Læs opskriften, klik her

Vildtsuppe kogt på hals af råvildt

Noget af det bedste kød på et stykke hjortevildt er halsen, et stykke af dyret, som af en eller anden grund er stærkt undervurderet, og det er synd. Her får du opskriften på en god, stærk vildtsuppe, som er ganske enkel at lave.